MIRONOX - Kik vagyunk és mit teszünk?

2007 óta Európa szerte számos neves ügyfél számára készítünk karimákat, fittingeket és vágatokat. Erőteljes anyavállalati támogatást élvezünk, anyavállalatunk 1964 óta saját üzemben gyárt karimákat.

Sikerünk alkalmazkodóképességünket és tapasztalatunkat igazolja. Külömböző projekteket valósítunk meg Európa szerte. A karimagyártásban szerzett 55 éves tapasztalatunkat ötvözzük a legújabb gyártási technikákkal.

Ügyfeleinkkel hosszú távú üzleti kapcsolatot tartunk fenn. Egyedi megrendeléseket és komplex projektigényeket egyaránt teljesítünk.  Ennek során ügyfélorientáltan dolgozunk, kommunikációnk állandóan nyitott és releváns.

MIRONOX

Ami mellettünk szól:

 

Minőségi termékeket ajánlunk versenyképes áron. Az a célunk, hogy partnereinkkel mindig kiváló eredményt érjünk el. Az Ön projektje számunkra kihívás.

  • Átfogó, állandóan bővülő termékskála
  • Pontos szállítások
  • Maximális rugalmasság

Szilárd alapokon nyugvó siker:

Komolyság, partnerség, jól képzett szakszemélyzet és egyedi odaadás munkánk iránt - ezek vállalatunk jellemzői. Gépparkunkat állandóan a növekvő piaci szükségletekhez igazítjuk és a legkorszerűbb szinten tartjuk. A korszerű logisztika és a nagy rugalmasságú gyártási folyamat az ügyfelek hasznára váló költség- és időmegtakarítást eredményez.

Jó kilátások:

Kompetens és innovatív partnerként számunkra fontos, hogy a jövőben is döntő mértékben járuljunk hozzá ügyfeleink sikeréhez. A forgácsoló megmunkálás, a marás, az esztergálás, a csiszolás és a fúrás területén meglévő kapacításunkat állandóan növeljük. Az innovatív gyártási folyamatokba, a korszerű logisztikába, valamint az átfogó raktárkészletbe történő beruházásaink folyamatosak.

Rugalmasság:

Ügyfeleink különösen a  rozsdamentes acél és szénacél rendkívül rugalmas kissorozatú és egyedi gyártását  értékelik. A végső feldolgozást végző nagy gépparkunk határidőre történő szállításokat tesz lehetővé.

Minőségtudatosság:

Karimák, fittingek és vágatok megbízható szállítójaként és gyártójaként természetesen kötelezettséget vállalunk valamennyi minőségi norma maradéktalan betartására. Anyavállalatunk EN ISO 9001:2009, EN ISO 14001:2005, WPQR, WPS szabványok szerinti TÜV, valamint a nyomástartó berendezések forgalmazására vonatkozó 2014/68/EU irányelv és AD 2000 W0 előírások szerinti tanúsítással rendelkezik.

Küldetésünk

„Hajtóerőnk az ügyfeleink előbbre jutása és fejlődése. Örömöt jelent együtt növekedni ügyfeleinkkel“ – Skabla Tamás ügyvezető igazgató

01

Célunk:

 

A lehető leghatékonyabbnak és produktívabbnak lenni, növekedni és ugyanakkor a legmagasabb minőségi szintet tartani.

02

Ügyfeleink:

 

Az Önök elégedettsége a mi sikerünk. Az első helyen a hosszú távú és tartós támogatás áll.

03

Igényünk:


A legköltséghatékonyabb és kiváló megoldások megvalósítása, a határidők kompromisszummentes betartásával.